Udtræk til alm systainer

Uden lås

219,95 DKK

Systainerudtrækket gør det muligt at have det store overblik samt nemt adgang til dine systainere. Udtrækket er udformet i 1mm stålplade med en alu/zink overfalde for rustbeskyttelse og monteret op med kvalitets udtræksskinner med fuld udtræk + 38mm ekstra. Dette gør det muligt at åbne systaineren når den står i skuffen uden at låget lukker når du slipper det. Udtræksskuffen laster 15 kg og kan derfor klare alle værktøjer fra festool og andre mærker der kommer i systainere. 

Skuffen fåes med en lås (3D print) der forhindre skuffen i at åbne når de er monteret i racks eller varebiler. Denne lås er ikke nødvendig ved værkstedsbrug. Låsen er monteret under skuffen og kræver 10mm ekstra plads i montagehøjden. Låsen betjenes på forkanten af skuffen ved at skubbe den til højre. 

Skuffen kommer som udgangs punkt med skilteholder i fronten (3D print) og 2 stk afstandklodser (3D print) monteret bag i skuffen. Skuffen er nemlig, modsat Festools egne, i fuld dybde af skinnen på 350 mm så den kan anvendes til en masse andet en systainere.

Køber du modellen med lås skal denne monteres ved modtagelse - det skyldes at den er udsat under fragten. Låsen monteres med 6 stk små skruer i allerede forberedte dele og huller.


Skuffens udforming går det muligt at sætte Raaco Carrylite kasser i dem - men vær opmærksom på at skuffen klemmer en anelse op Raaco carrylite hvilket vil efterlade meget små ridser på siderne.

Monteringsmål: B: 427mm D: 350mm. Ønskes låsen trukket ind bag ved kabinettes forkant ligges der yderliger 15 mm til indbygningsdybden. 


OBS: Viste systainere, maskiner og systainerkort følger ikke med. Skuffen har ikke tekst graveret på forsiden mere pga kvaliteten af graveringen. 

1
+
Tilføj til kurv