Udtræk til alm systainer

Inkl lås

229,95 DKK

Systainerudtrækket gør det muligt at have det store overblik samt nemt adgang til dine systainere. Udtrækket er udformet i 1mm stålplade med en alu/zink overfalde for rustbeskyttelse og monteret op med kvalitets udtræksskinner med fuld udtræk + 38mm ekstra. Dette gør det muligt at åbne systaineren når den står i skuffen uden at låget lukker når du slipper det. Udtræksskuffen laster 15 kg og kan derfor klare alle værktøjer fra festool og andre mærker der kommer i systainere. 

Skuffen fåes med en lås (3D print) der forhindre skuffen i at åbne når de er monteret i racks eller varebiler. Denne lås er ikke nødvendig ved værkstedsbrug. Låsen er monteret under skuffen og kræver 10mm ekstra plads i montagehøjden. Låsen betjenes på forkanten af skuffen ved at skubbe den til højre. 

Skuffen kommer som udgangs punkt med skilteholder i fronten (3D print) og 2 stk afstandklodser (3D print) monteret bag i skuffen. Skuffen er nemlig, modsat Festools egne, i fuld dybde af skinnen på 350 mm så den kan anvendes til en masse andet en systainere.

Køber du modellen med lås skal denne monteres ved modtagelse - det skyldes at den er udsat under fragten. Låsen monteres med 6 stk små skruer i allerede forberedte dele og huller.


Skuffens udforming går det muligt at sætte Raaco Carrylite kasser i dem - men vær opmærksom på at skuffen klemmer en anelse op Raaco carrylite hvilket vil efterlade meget små ridser på siderne.

Monteringsmål: B: 427mm D: 350mm. Ønskes låsen trukket ind bag ved kabinettes forkant ligges der yderliger 15 mm til indbygningsdybden. 


OBS: Viste systainere, maskiner og systainerkort følger ikke med. Skuffen har ikke tekst graveret på forsiden mere pga kvaliteten af graveringen. 

Varianten kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager